Тази година Хелоуин ще дойде по-рано, защото на 14 октомври епичният

...
Тази година Хелоуин ще дойде по-рано, защото на 14 октомври епичният
Коментари Харесай

Хелоуин: Краят - страховитият завършек на трилогията

Тази година Хелоуин ще пристигна по-рано, тъй като на 14 октомври епичният хорър франчайз Хелоуин доближава страховития си свършек с " Хелоуин: Краят " – последната част на режисираната от Дейвид Гордън Грийн нова трилогия.

Тя започна през 2018 година с извънредно сполучливия Хелоуин, който се трансформира в най-касовия филм в 45-годишната история на поредицата. Лори Строуд и въплъщението на безспорното зло Майкъл Майърс се изправят един против различен в борба (както физическа, по този начин и психологическа), друга от всичко, което сме виждали до момента.
 Иван Костов: 10 окт 2022 | Според някогашния министър председател Иван Костов, " президентът Румен Радев не прочете политически вярно събитието ". Това...
Най-новият филмов откъс на " Хелоуин: Краят " ни потапя още по-дълбоко в мрачната атмосфера на кино лентата, разкривайки интензитета на страха и напрежението, които чакат феновете в киносалоните, като по едно и също време с това повишава до краен лимит нетърпението да забележим тази предстояща от десетилетия кулминационна точка. Кой ще оцелее?

Освен обичайните за поредицата боязън, напрежение и автентичен и примитивен смут от срещата с безжалостния Майкъл Майърс, които феновете могат да чакат от кино лентата, " Хелоуин: Краят " по автентичен метод преглежда и тематиката за другите форми на насилието, които могат да оставят неизцерим белег в живота на хората и околните им.



Филмът бележи последния път, в който Джейми Лий Къртис влиза в иконичната роля на „ първото „ финално момиче “ на хорър жанра “ Лори Строуд, с която започва и богатата ѝ кино кариера, а създател на музиката е основателят на истинския Хелоуин – живата легена на жанра Джон Карпентър, който е и изпълнителен продуцент.

Действието на " Хелоуин: Краят " се развива четири години след събитията в " Хелоуин убива " и от този момент никой не е чувал и виждал Майкъл Майърс. Лори Строуд живее с внучката си Алисън и написа записките си. След като разрешава духът на Майкъл да диктува и дефинира действителността ѝ в продължение на десетилетия, тя най-сетне е решила да се освободи от страха и гнева и да прегърне живота.

Но когато младият Кори Кънингам е упрекнат в убийството на момче, на което е бил бавачка, стартира вълна от принуждение и смут, които ще принудят Лори най-сетне да се изправи против злото, което не може да управлява, и един път вечно да постави край. 

Режисьор на " Хелоуин убива " е Дейвид Гордън Грийн ( " Ананас Експрес ", " Хелоуин ", " Хелоуин убива " ), който е и сценарист, наедно с Дани МакБрайд, Пол Брад Логан и Крис Берние, по облици основани от Джон Карпентър и Дебра Хил.

В функциите са Джейми Лий Къртис, Анди Матичак, Уил Патън, Джеймс Джуд Кортни, Роан Кембъл, Кайл Ричардс, Майкъл О‘Лиъри, Омар Дорси и други

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР